Gjirokaster - Craft objects

Search results

Jastëk i qëndisur

Jastëk i qëndisur

Description: Jastëku gjendet në gjendje të dëmtuar Jastëk i qëndisur me punim dore me motivin e qenit

Identifier: Jastëk i qëndisur 51 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

 Jastëk i qëndisur

Jastëk i qëndisur

Description: Jastëk i qëndisur me motivin e vajzës

Identifier: Jastëk i qëndisur 115 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

 Jastëk krevati

Jastëk krevati

Description: Këllëf jastëku i qëndisur

Identifier: Jastëk krevati 124 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Jastëk me grep

Jastëk me grep

Description: Punim me grep me fije të arta

Identifier: Jastëk me gre 57 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Jastëk me tantellë

Jastëk me tantellë

Description: Punim me grep dhe pe nga gratë gjirokastrite për tu servirur si element dekorativ në jastëqet e shtëpive

Identifier: Jastëk me tantellë 59 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

 Jelek burrash

Jelek burrash

Description: Jelek burrash manushaqe me qëndisje ari

Identifier: Jelek burrash 107 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Jelek burrash karakteristik

Jelek burrash karakteristik

Description: Jelek burrash I qëndisur me fije ari

Identifier: Jelek burrash karakteristik 704 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Jelek grash gjirokastrite

Jelek grash gjirokastrite

Description: Jelek grash qëndisur me fije ari

Identifier: Jelek grash gjirokastrite 716 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

 Kadife të preshta

Kadife të preshta

Description: Veshje grash ngjyrë jeshile

Identifier: Kadife të preshta 303 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

 Kalaja zbukurim

Kalaja zbukurim

Description: Element dekorativ me motivin e kalasë Argjiro

Identifier: Kalaja zbukurim 748 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Kalca me ngjyra

Kalca me ngjyra

Description: Punim grash me motive

Identifier: Kalca me ngjyra 186 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Kalca të bardha stof

Kalca të bardha stof

Description: Veshje burrash

Identifier: Kalca të bardha stof 709 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Kaliqe të qëndisura

Kaliqe të qëndisura

Description: Lloj shapkash prej druri për femra

Identifier: Kaliqe të qëndisura 50 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Kallamarë të ndryshëm

Kallamarë të ndryshëm

Description: Pajisje e vogël për të shkruar me bojë dhe penë

Identifier: Kallamarë të ndryshëm 445 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Kallëp

Kallëp

Description: Model ose formë për të ndërtuar në seri një produkt të caktuar

Identifier: Kallëp 279 A

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet