Gjirokaster - Craft objects

Search results

 Boshta e qëndisur

Boshta e qëndisur

Description: Boshta e kuqe e qëndisur me fije ari

Identifier: Boshta e qëndisur 114 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Boshta e qëndisur

Boshta e qëndisur

Description: Bandë muri lejla e qëndisur me fije të arta

Identifier: Boshta e qëndisur 13 A

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Boshta e qëndisur

Boshta e qëndisur

Description: Boshta e qëndisur ngjyrë kafe me shqiponjën bizantine

Identifier: Boshta e qëndisur 19 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Boshta e qëndisur lejla

Boshta e qëndisur lejla

Description: Boshta lejla e qëndisur me fije ari dy funksionale, për dekor muri dhe çantë e përdorur nga gratë

Identifier: Boshta e qëndisur lejla 76 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Boshta për tjerrje leshi

Boshta për tjerrje leshi

Description: Boshta prej druri për tjerrjen e leshit

Identifier: Boshta për tjerrje leshi 526 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Braceta

Braceta

Description: Braceta dyshe për ndriçim

Identifier: Braceta 166 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

 Bragaç

Bragaç

Description: Tip tenxhere me presion për gatim

Identifier: Bragaç 18 A

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Bragaç bakri

Bragaç bakri

Description: Tip tenxhere me presion për gatim

Identifier: Bragaç bakri 594 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Bragaç bakri

Bragaç bakri

Description: Tip tenxhere me presion për gatim

Identifier: Bragaç bakri 244 A

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Bragaç bakri

Bragaç bakri

Description: Enë bakri për kuzhinë

Identifier: Bragaç bakri 835 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Bragaç metalik

Bragaç metalik

Description: Tip tenxhere me presion për gatim

Identifier: Bragaç metalik 133

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Brez

Brez

Description: Brez për çitjane grash ngjyrë rozë

Identifier: Brez 717B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

 Brez argjendi

Brez argjendi

Description: Brez argjendi me copë të kuqe dhe motive rombi

Identifier: Brez argjendi 264 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Brez dekorativ

Brez dekorativ

Description: Brez dekorativ prej druri për pjesën e ballkonit

Identifier: Brez dekorativ 210 A

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Brez grash

Brez grash

Description: Brez me flutura dhe lule

Identifier: Brez grash 268 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje