Gjirokaster - Craft objects

Search results

Brez grash me toka

Brez grash me toka

Description: Brez për gra me flutura dhe lule

Identifier: Brez grash me toka 273 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Brez i theshtë

Brez i theshtë

Description: Brez stofi fustanellash për burra

Identifier: Brez i thjeshtë 180 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Brez leshi burrash

Brez leshi burrash

Description: Pjesë veshjeje për burra

Identifier: Brez leshi burrash 707 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Brez mesi muline

Brez mesi muline

Description: Brez për mes

Identifier: Brez mesi muline 279 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Brez metalik

Brez metalik

Description: Brez metalik dekorativ për veshje

Identifier: Brez metalik 311 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Bucelë

Bucelë

Description: Bucelë artistike prej druri për mbajtjen e ujit,verës dhe rakisë

Identifier: Bucelë 581 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Bucelë uji

Bucelë uji

Description: Enë prej balte për ujë

Identifier: Bucelë uji 224 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Busti i Venerës blu

Busti i Venerës blu

Description: Qyp i vogël dekorativ me bustin e Venerës

Identifier: Busti i Venerës blu 398 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Çantë

Çantë

Description: Çantë lëkure

Identifier: Çantë 276

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Çantë grash

Çantë grash

Description: Çantë grash dekorative. Canta e nuses gjirokastrite e cila përdorej për të vendosur bizhutë e saj

Identifier: Çantë grash 61 A

Cathegory: Arredim

Subject: Veshje

Çarçaf

Çarçaf

Description: Çarçaf i bardhë

Identifier: Çarçaf për tu mbuluar 796 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Çarçaf i thjeshtë

Çarçaf i thjeshtë

Description: Çarçaf i bardhë i thjeshtë

Identifier: Çarçaf i thjeshtë 160 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Çarçaf avlëmëndi

Çarçaf avlëmëndi

Description: Çarçaf i bardhë i thjeshtë i punuar më mënyrë tradicionale me avlëmënd

Identifier: Çarcaf avlëmëndi 161 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Çarçaf avlëmëndi

Çarçaf avlëmëndi

Description: Çarçaf i bardhë i thjeshtë i punuar më mënyrë tradicionale me avlëmënd

Identifier: Çarçaf avlëmëndi 159 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Çarçaf jorgani basëm

Çarçaf jorgani basëm

Description: Gjendje e mirë Çarçaf për të futur jorganin

Identifier: Çarçaf jorgani basëm 163 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë