Gjirokaster - Craft objects

Search results

Çitjane hare e qëndisur

Çitjane hare e qëndisur

Description: Veshje grash në ngjyrë lejla dhe qëndisje me fije ari

Identifier: Çitjane hare e qëndisur 130 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Çok dere

Çok dere

Description: Çok dere kovaçi i vjetër

Identifier: Çok dere 838 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Çorape të bardha leshi

Çorape të bardha leshi

Description: Çorape leshi me lule rozë

Identifier: Çorape të bardha leshi 185 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Çorape të leshta

Çorape të leshta

Description: Çorape të kuqe leshi me motive

Identifier: Çorape të leshta 191 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Çorape të zeza

Çorape të zeza

Description: Gjendje jo e mirë Çorape dimërore

Identifier: Çorape të zeza 187 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Çull

Çull

Description: Mbulesë prej leshi me ngjyrë të kuqe për divane

Identifier: Çull 168 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Dërrase për heqje këpucësh

Dërrase për heqje këpucësh

Description: Dërrasë për heqjen e këpucëve

Identifier: Dërrasë për heqje këpucësh 92 A

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Dhëmbë derri

Dhëmbë derri

Description: Dhëmbë derri të egër

Identifier: Dhëmbë derri 488 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

 Djep

Djep

Description: Djep me shufra hekuri

Identifier: Djep 252B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Djep hekuri me shufra hekuri

Djep hekuri me shufra hekuri

Description: Djep I punuar me hekur

Identifier: Djep hekuri me shufra hekuri 15 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Djep me shqiponjë ne dru

Djep me shqiponjë ne dru

Description: Djep me shqiponjë të gdhendur

Identifier: Djep me shqiponjë dru 283 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Drevenicë

Drevenicë

Description: Bucelë druru për ujë, raki dhe verë

Identifier: Brevenicë 42 A

Cathegory: Arredim

Subject: Enë kuzhine

 Dyzbai

Dyzbai

Description: Pjesë veshjeje me ngjyrë të kuqe

Identifier: Dyzbai 710 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Farasha zjarri

Farasha zjarri

Description: Vegël hekuri për zjarr

Identifier: Farashari zjarri 839 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Fëndiell

Fëndiell

Description:  Mjet pune që shërben për të shpuar sipërfaqe të forta

Identifier: Fëndiell 236 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet