Gjirokaster - Craft objects

Search results

Fener

Fener

Description: Fener prej qelqi dhe metali prej ngjyra

Identifier: Fener 243 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Feste lunxhi

Feste lunxhi

Description: Kapele grash lunxhote

Identifier: Feste lunxhi 261 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Fletë dollapi

Fletë dollapi

Description: Pjesë dollapi prej druri me motive lulesh dhe rombi

Identifier: Fletë dollapi 286 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Fletë sepeti me të gdhendur  ( dru )

Fletë sepeti me të gdhendur ( dru )

Description: Pjesë dekorative e sëndukut

Identifier: Fletë sepeti me të gdhendur ( dru ) 77 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Fllackë uji

Fllackë uji

Description: Bucelë druri me motivin e gjysmë hënëzës për raki, verë dhe ujë

Identifier: Fllackë uji 222 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Fllackë uji

Fllackë uji

Description: Bucelë druri me motivin e gjysmë hënëzës për raki, verë dhe ujë

Identifier: Fllackë uji 221 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Flokadë grash

Flokadë grash

Description: Në gjendje të dëmtuar Veshje grash e punuar me fije në formën e flokëve

Identifier: Flokadë grash 142 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Flutur

Flutur

Description: Flutur dekorative me tirtir

Identifier: Flutur 853 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Foti qiriri

Foti qiriri

Description: Enë dekorative prej hekuri për qirinj

Identifier: Foti qiriri 351 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

 Fron me dekor

Fron me dekor

Description: Fron i dekoruar

Identifier: Fron me ddekor 59 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Fund

Fund

Description: Fund artistik deve

Identifier: Fund 173 A

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Furkë

Furkë

Description: Furkë druri me dekore

Identifier: Furkë 219 A

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Furkë

Furkë

Description: Furkë druri me majë për tjerrjen e leshit

Identifier: Furkë druri 765 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Furkë

Furkë

Description: Furkë druri me romb për tjerrjen e leshit

Identifier: Furkë 759 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Furkë

Furkë

Description: Furkë druri e gdhendur për tjerrjen e leshit

Identifier: Furkë 760 B

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet