Gjirokaster - Craft objects

Search results

Kamineto

Kamineto

Description: Pajisje prej hekuri me nxehje për gatim

Identifier: Kamineto 275 A

Cathegory: Mjet pune

Subject: Mjet

Kandil balte

Kandil balte

Description: Enë e vogël ku hidhet vaj, futet një fitil dhe ndizet për dritë apo ritet fetare

Identifier: Kandil balte 332 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Kapele

Kapele

Description: Kapele artistike fëmijësh e punuar me fije deve

Identifier: Kapele 172 A

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Karkale të pasilizuara

Karkale të pasilizuara

Description: Guackë e vogël

Identifier: Karkale të pasilizuara 389 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

 Karrike në formë kolltuku

Karrike në formë kolltuku

Description: Karrike për tu ulur në formë kolltuku

Identifier: Karrike në formë kolltuku 69 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Kazan 11 kg

Kazan 11 kg

Description: Enë kuzhine

Identifier: Kazan 11 kg 620 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Kazan me tre pjesë

Kazan me tre pjesë

Description: Enë prej metali për mbajtjen e ujit dhe rrobave

Identifier: Kazan me tre pjesë 454 B

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Këllëf

Këllëf

Description: Këllëf jorgani

Identifier: Këllëf jorgani 514 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Këmborë

Këmborë

Description: Këmborë për kafshë

Identifier: Këmborë 218 A

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Këmborë e madhe

Këmborë e madhe

Description: E ndryshkur Zile

Identifier: Këmborë e madhe 251 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Këmishë e thjeshtë

Këmishë e thjeshtë

Description: Gjëndjë jo e mirë Këmishë grash për tu veshur poshtë jelekut

Identifier: Këmishë e thjeshtë 124 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Këmishë fund  lëkure

Këmishë fund lëkure

Description: Veshje grash poshtë kostumit

Identifier: Këmishë fund lëkure 126 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Këmishë xhoke pëlhure

Këmishë xhoke pëlhure

Description: Këmishë grash, vishej poshtë fustanit

Identifier: Këmishë xhoke pëlhure 564 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

 Këpucari

Këpucari

Description: Statujë me motivin e këpucarit

Identifier: Këpucari 750 B

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ