Gjirokaster - Craft objects

Search results

Qilim me sixhade (lesh)

Qilim me sixhade ( lesh )

Description: Qilim i vogël me motive dhe ngjyra të ndryshme

Identifier: Qilim me sixhade ( lesh ) 82 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Qilim Tabaçino (lesh)

Qilim Tabaçino ( lesh)

Description: Gjendje e mirë Qilim dekorativ me motive rombi

Identifier: Qilim Tabaçino ( lesh) 170 A

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

 Qyp balte

Qyp balte

Description: Enë prej balte për mbajtjen e verës ujit dhe rakisë

Identifier: Qyp balte 16 A

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Qyp uji

Qyp uji

Description: Qyp balte për të mbajtur ujin

Identifier: Qyp uji 144 A

Cathegory: Enë kuzhine

Subject: Enë kuzhine

Rozeta

Rozeta

Description: Punim druri dekorativ për tavan

Identifier: Rozata 162 A

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Rozetë tavani

Rozetë tavani

Description: Pjesë druri e gdhendur për dekor tvani

Identifier: Rozetë tavani 198 A

Cathegory: Element dekorativ

Subject: Element dekorativ

Rrobë lunxhi  qëndisur

Rrobë lunxhi qëndisur

Description: Veshje grash lunxhote

Identifier: Rrobë lunxhi e qëndisur 201 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Rrobë lunxhi e thjeshtë

Rrobë lunxhi e thjeshtë

Description: Veshje grash lunxhote ngjyrë lejla me fije ari

Identifier: Rrobë lunxhi e thjeshtë 300 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Rrrugore pambuk

Rrrugore pambuk

Description: Rrugicë e gjatë

Identifier: Rrugre pambuk 805 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Rrugicë

Rrugicë

Description: Rrugicë e kuqe me element dekorativ me motive rombi

Identifier: Rrugicë 79 683 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Rrugicë model

Rrugicë model

Description: Rrugicë me ngjyra e motive dekorative

Identifier: Rrugicë model 30 693 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Rrugicë model

Rrugicë model

Description: Rrugicë me ngjyra e motive dekorative

Identifier: Rrugicë model 30 691 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Rrugicë model

Rrugicë model

Description: Rrugice leshi me motive lulesh të kuqe dhe jeshile

Identifier: Rrugicë model 22 692 B

Cathegory: Arredim

Subject: Orenditë e shtëpisë

Rryp lëkure

Rryp lëkure

Description: Rryp lëkure i zi me motivin e syrit

Identifier: Rryp lëkure 177 B

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje

Rrypa lëkure

Rrypa lëkure

Description: Rryp lëkure për pantallona

Identifier: Rrypa lëkure 305 A

Cathegory: Veshje

Subject: Veshje